4
9
12
14
15
16

Bryllup

Bryllup er glædens dag og ikke to Bryllupsfester er ens, Gl. Løgten Strandkro har ikke færdig menuer og planer for hvordan dagen og aften skal forgå, da dette laves efter Jeres ønsker og ideer, men vi kan tilbyde vores viden og erfaring med hvordan dagen bliver harmonisk og der bliver et flove i dagen så der ikke opstår vente tid for Jer eller Jeres gæster.

Gl. Løgten Strandkro kan tilbyde rammerne for festen og samme sammensætter vi menuen om det er en 3- 4 eller 5 rettes menuer eller tapas forret med efter følgende serveringer ved bordet, der er også mulighed for at de indgår buffet, menuerne vil tage udgang punkt i årstidens råvare.

Ved ankomst serveres der velkomst i restaurant eller terrassen med udsigt over Kaløbugt med Kalø slotruin i baggrunden.
Bordet er dækket i selskabslokalet hvor middagen serveres og efter middagen er der kaffe/the med sødt i restauranten og der laves mindre borde i selskabslokalet hvor brudevalsen kan danses og festen kan skydes i gang.

Praktiske

Hvis bryllupsselskabet er på mere end 50 personer kan i få Gl. Løgten Strandkro for jer selv.
Selskabslokalet har plads til 80 personer, der kan tilbydes en løsning ved større bryllupsfester end 80 personer, kontakt os for mere information

Overnatningen i lejligheder

Vi tilbyder overnatning til 400 kr. pr person ved minimum 2 personer i lejlighed prisen er incl. morgenmad samt sengelinde og håndklæder.

Lejlighed fordeling:

lejlighed 2 er på 78m2 på 2 etager med plads til 6 personer
lejlighed 3 er på 78m2 på 2 etager med plads til 6 personer
lejlighed 4 er på 50m2 med plads til 6 personer
lejlighed 5 er på 50m2 med plads til 4 personer
alle lejligheder har seperate soverum