image_1
image_15
image_3
image_7
image_12

Bryllup

Bryllupsdagen er en glædens dag og ikke to bryllupsfester er ens. Gl. Løgten Strandkro har ikke færdige menuer for hvordan dagen og aftenen skal foregå, da dette laves efter jeres ønsker og ideer, men vi kan tilbyde vores viden og erfaring med hvordan dagen bliver harmonisk og der bliver et flow i dagen så der ikke bliver spilt et eneste øjeblik på jeres specielle dag.

Gl. Løgten Strandkro kan tilbyde rammerne for festen og sammen kan vi sammensætte den perfekte menu for jer, hvad enten der er tale om en 3, 4 eller 5 retters menu afhænger af jeres ønske, og vi kan også tilbyde en anden stil med tapas style forret med efterfølgende tallerkenanrettede serveringer, samt mulighed for buffet af oste og desserter. Vores menu tager udgangspunkt i  årstidens friske råvarer.

Ved ankomst serveres der velkomst i restaurant eller på terrassen med udsigt over Kaløbugt med Kalø slotruin i baggrunden.
Bordet er dækket i selskabslokalet hvor middagen serveres og efter middagen er der kaffe/the med sødt i restauranten og der laves mindre borde i selskabslokalet hvor brudevalsen kan danses og festen kan skydes i gang.

Praktiske

Hvis bryllupsselskabet er på mere end 50 personer kan i få Gl. Løgten Strandkro for jer selv.
Selskabslokalet har plads til 80 personer, der kan tilbydes en løsning ved større bryllupsfester end 80 personer, kontakt os for mere information

Overnatningen i lejligheder

Vi tilbyder overnatning til 400 kr. pr person ved minimum 2 personer i lejlighed prisen er incl. morgenmad samt sengelinde og håndklæder.

Lejlighed fordeling:

lejlighed 2 er på 78m2 på 2 etager med plads til 6 personer
lejlighed 3 er på 78m2 på 2 etager med plads til 6 personer
lejlighed 4 er på 50m2 med plads til 6 personer
lejlighed 5 er på 50m2 med plads til 4 personer
alle lejligheder har seperate soverum