image_1
image_15
image_3
image_7
image_12

Aften Menu

Tilgængelig fra 13. Marts

Serveres fra 18.00-21.00

Apéritif

Cava med snacks

65,-

Forret

Olie pocheret laks med tomat, kål, selleri og koriander

105,-

Langtidsrøget svinebryst med syltede græskar, blomkål, kerner og purløg

105,-

Tortellini af brændt sellerirod med saltet kuller, æble og kål

105,-

Hovedret

Oksemørbrad med pommes purée, pastinak og persillerod

255,-

Svampefarseret vagtel med karameliseret løg, enoki svampe, gulerod og harissa

225,-

Skindstegt kulmule med jordskok, rosenkål, hasselnød og kærnemælk

225,-

Dessert & Ost

Chokolade og mazarin med brændt hvid chokolade og vanilje

95,-

Udvalg af oste med sylt og nødder

110,-

Bestil som menu

3 Retter 365,-

4 Retter 395,-

5 Retter 425,-

Tillæg ved valg af Oksemørbrad og Oste

Bordbestilling opfordres