image_1
image_15
image_3
image_7
image_12

Påsken 2019

på den side forefindes frokost og aften menu

Skærtorsdag den 18. april  til 2. påskedag den 22. april

kl 12.00 til 15.30

frokost anretning

2 salgs sild-karry- æbler- dild

fiskedeller – citron- pickles

gravet laks- sennep- dild- snaps

hovedret

ung hane- hjemme røget bacon- hvidkål- kartoffel- sherrysauce

eller

Irish stew

simmer lam med kål- kartofler- urter- kærlighed

dessert

æble- tarte tatin- marengs- vaniljeparfait

2 retter 159,-

3 retter 189,-

aften menu fra 17.30

forret

pocheret laks

grillet citron- smør- rugbrød- pocheret æg

105,-

carpaccio okse

ramsløg- parmesan- chips- salat- rogn

105,-

hovedret

lammefilet

persille- løg- hvidløg- rosmarin- sprød kartoffel- sauce

225,-

eller

rødspætte

persille sauce- kartofler- “salat buffet”

225,-

ost dessert

5 oste

råmælk- Frankrig- figner- knækbrød

125,-

indbagt is

marengs- fennikel- vanilje- chokolade-

95,-

3 retter 365.-

bordbestilling

86990908