4
9
12
14
15
16

Jule Menu 2018

Jule menu 2018

fra 15. november til og med den 22. december

foie gras terrin med brioche karamelliseret æbler og balsamico

hønse consommés med svampe, jomfruhummer,

kulmule med røget kartoffel med persillesauce

bryst af lokale gråand med stuvet kål med bacon samt ørredrogn

grisekæber med glace med timian og kartoffel brandat

oste bord med sødt

chokolade chokolade chokolade

7 retter 565,- vinmenu 450,-

6 retter 515,- vinmenu 425,-

5 retter 455,-vin menu 395,-

4 retter 415,- vinmenu 358,-

3 retter 365,- vinmenu 295,-

Vin menu er incl. aperitif med petit sale udvalgt vine

Bordbestilling nødvendigt 86990908

Menu serveres torsdag, fredag, og lørdag i tidsrummet 15. november til 22. december

Hvis der ønskes andre menuer og buffet kontaktes os venligst for tilbud