4
9
12
14
15
16

Juleaften/26 December menu 2018

Julen 2018

Den 24 December take a way

Forret

Røget laks med spinatcreme og selleriflan med ørrede rogn og sprøde salater

Hovedret

Hel stegt gl daws and udbenet lige til at sætte i ovnen.

Krydder medister med stuvet grønkål

Hvid og brune kartofler

Sovs af and med rigeligt med fløde

Rødkål lavet med krydderier

Ribsgele med sødme og chili

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce med sød sherry

Hovedret 195,-

Hovedret og dessert 235,-

Forret, hovedret, dessert 275,-

Menuen er let at gøre færdig følg blot fremgangsmåde

Afhentning den 31. december mellem 14.00 og 17.00

Bestilling send sms til 61736553 med følgende oplysninger

Jul 2018

Navn

Antal converter

Antal retter

Tid for afhentning

Inden for 24 timer vil der blive sendt en bekræftelse retur, med dit bestillings nummer.

2 juledag 26. december på Gl. Løgten Strandkro eller som take a way

På Gl. Løgten Strandkro fra 11.30 til 17.00

Inviter gæster og lad os lave julens frokost, så ingen stres og jag

Forret

2 slags sild med dild creme og småkartofler med urter og løg

Pande stegt rødspætte med marineret rejer og majo

Små fiskedeller med citron remoulade

Røget laks med peberrod

Hovedret

And, braiseret gris i øl, fasan

Marineret svampe, små syltet løg, stegt gulerod

Dessert og ost

Lun brie med syltet hyben

Blåskimmel med smør ristede rugbrød, løg, og fedt

Chokolade terrin med syltet blommer i cognac og hvid chokolade

3 retter 295,-

Børn 140,-

Telefon tid 10.00 til 19.00 tirsdag til søndag

Mandag lukket