4
9
12
14
15
16

Mad ud af huset

  Buffet 1

Langtidstørret skinke med aubergine

Varmrøget laks med syltede tomater

Dampet rødtunge med urter og persilleolie

Dansk ungkvægfilet med kartofler og Karl Johan-svampe

Dansk unghane med sherrysauce

Udvalg af årstidens grønt

Udvalg af oste
Chokoladelasagne med råsyltede bær

Brød og smør

Kr. 235,-

Buffet 2

Cecina* med syltet squash

*lufttørret og letrøget okseyderlår modning fra 20 til 36 måneder

Terrine af unghane med dild og sennepscreme

Ristede kuller med fennikelsalat

Langtidsrøget laks med selleriflan

Dampet rødtunge med king krab og porre

Svin med kammuslinger og urter

Oksefilet med fedtkant

Rødvinsglace, persillecreme

Kartoffelcreme, kartoffel med Karl Johan-svampe

Små tærter

Marinerede svampe med hvidløg og purløg

5 gårdmælksoste

Citrontærte og hindbærtærte. Hertil parfait og råsyltede bær

Brød og smør

Kr. 325,-

Menu

Der er desuden mulighed for at få menuer fra 2 til 8 retter, evt. med kokke- og tjenerhjælp
Ring til os på tlf.: 8699 0908