4
9
12
14
15
16

Lunch- og aftenmenu

,lunch fra 12.00 til 14.30

lunch tallerken 4 ting

skaldyr- fisk- kød- ost

215,-

“stjerneskud”

rødspætte- rejser- majo- urter- kål- asparges- rogn

140,-

gravet laks

sennep- dild- salt- rugbrød

95,-

æggekage

tomater- bacon- purløg- rugbrød- senneps creme

95,-

oksemørbrad

løg- kål- kartoffel- reduktion

170,-

udvalg af ost

125,-

dessert

dagens udgave

eftermiddag fra 14.30 til 17.00

kaffe/the og udvalg af desserter

Charcuteri og ost med syltet grønt og brød

98,-

aften menu

6 tapas forret

krabbe med majo og urter

tigerrejer i chili og hvidløg

gravet laks med dild og sennep

rødtung med granatæblersmør

krondyr tatar med estragon

cecena med aubergine

luft tørret okse inderlår 24 til 36 md

hovedret

oksemørbrad med kål og løg samt kartoffel og glace

helstegt rødspætte med persillesauce og nye kartofler samt grillet lime

lammeskank med forårsløg og timian samt kartoffelcreme med parmesan

260,- 6 tapas samt hovedret

skal bestilles af hele bordet

 

a la carte

forret